۱۴۰۳ دی ۱۳, پنجشنبه

نقشه رله مشعل گازی شکوه 790

 نقشه رله مشعل گازی شکوه 790

نقشه رله مشعل گازی شکوه برای آن دسته از کسانی که آشنایی زیادی با رله و مشعل نداشته و یا در حال یادگیری نحوه نصب و تعمیرات پایه رله و تعویض رله مشعل گازی هستند بسیاری مهم است.

از آنجایی که رله گازی شکوه پر فروش ترین رله در داخل کشور بوده و تقریبا میتوان گفت که یکی از بهترین برندهای رله گازی محسوب میشود, تقریبا همه تعمیرکاران مشعل بایستی به دنبال فراگیری نقشه رله مشعل گازی شکوه 790 که پرمصرف ترین نوع رله شکوه است, باشند. ما در اینجا به بررسی و نحوه نصب پایه رله و رله مشعل گازی شکوه خواهیم پرداخت.

نقشه رله مشعل گازی شکوه 790


توضیحات نقشه رله مشعل گازی شکوه 790

رله کنترل G790 جهت کنترل ایمن و بهینه احتراق در مشعل های گازسوز با سنسور شعله میله یون کار می رود. سیستم منطق عملکرد این رله الکترونیکی است و با قاب نسوز و نشکن پلی کربنات محافظت می شود.

  • مناسب برای مشعل های با ظرفیت 50 الی 500 هزار کیلو کالری
  • مجهز به LED نمایشگر وضعیت شعله
  • مجهز به LED وضعیت خطا
  • حصول اطمینان از سلامت موتور فن به کمک پرشر سوئیچ و جلوگیری از باز شدن شیر برقی و برق دار شدن جرقه زن در صورت عدم اطمینان از دمش کافی هوا

اعداد زیر نحوه سیم کشی رله مشعل G 790 گازی شکوه را نشان میدهند.

  1. پایه یک C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image009.pngفتوسل
  2. پایه 2 C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image009.png میله یون
  3. پایه 3C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image011.pngترانس جرقه زن
  4. پایه 4 C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image009.png فن
  5. پایه 5 C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image009.png شیر برقی گاز
  6. پایه 6 C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image009.png خالی
  7. پایه 7 C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image009.png پرشر هوا
  8. پایه 8 C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image009.png نول
  9. پایه 9 C:\Users\saeedeh\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image009.png فاز
  • پایه شماره یک آلارم مشعل می باشد، زمانی که مشعل ریست می کند، در این حالت یک جریان فاز برقرار می شود که شما می توانید آن را به آژیر نیز متصل کنید.
  • همچنین پایه شماره ۲ یون می باشد که به واسطه یک سیم به الکترود یون متصل خواهد شد.
  • ترانس جرقه زن پایه شماره ۳ است.
  • اغلب ترانس جرقه زن دارای سه سیم بوده و رنگ آن نیز مشکی یا قهوه ای، زرد و آبی است. سیم های مشکی یا قهوه ای رنگ بر روی پایه شماره ۳، آبی نیز روی قسمت نول و همچنین زرد نیز روی قسمت ارت بسته خواهد شد.
  • پایه شماره ۴ نیز به فرمان موتور مربوط می باشد. در موتور هایی که تک فاز هستند هم دو نوع موتور بیشتر وجود ندارد، موتور های چهار سیم و موتور های سه سیم.
رله کنترل 100G جهت کنترل مشعلهای اتمسفریک گازسوز با قاب نسوز و نشکن پلی کربنات محافظت می شود. این کنترلر کامال الکترونیکی است، دکمه ریست وپیچ بستن به پایه بر روی قسمت باالیی آن قرار دارد. این کنترلر سیستم حفاظتی امنیتی ندارد. نکات مهم قبل از به کارگیری، سیم بندی باید به دقت چک شود. وجود ایراد یا اشتباه در سیم کشی و سیم بندی می تواند خطرناک باشد و صدمات جبران ناپذیری به بار آورد. دقت شود که در صورتی که رله کنترلر 100G جایگزین رله دیگری )غیر از 100G )می شود ممکن است الزم شود سیم بندی تغییر کند. هنگام به کار بردن کنترلر باید پیچ اتصال محکم شده باشد تا از اتصال کامل کنترلر 100G به پایه رله اطمینان حاصل شود. وجود فیوز مناسب مطابق با مشخصات فنی کنترلر الزامی است. ضمنا فیوز)های( اصلی باید به گونه ای انتخاب شوند که قبل از رسیدن جریان به مقادیر نامی موجود در مشخصات فنی رله، عمل کنند و برق را قطع نمایند. در غیر اینصورت در زمان رخداد اتصال کوتاه در هر قسمت از تجهیزات مشعل، ممکن است صدمات بسیار شدیدی به کنترلر، قطعات مشعل یا کاربر وارد شود. به دالیل ایمنی، هر کنترلر 100G باید حداقل یک بار در هر ۲۴ ساعت خاموش شود. برای نصب و/یا برداشتن رله کنترلر 100G باید حتما سوئیچ اصلی برق قطع باشد و مشعل از سیستم تغذیه جدا باشد. رله کنترلر 100G یک وسیله الکترونیکی دقیق و با ایمنی باالست و برای ایمنی مشعل و سیستم کاربری آن تحت نظر متخصصان شرکت شکوه الکترونیک تولید شده است. لطفا از بازکردن یا تعمیر آن اکیدا پرهیز نمایید. نحوه عملکرد رله بعد از برقراری برق فرمان جرقه و شیرگاز همزمان داده می شود و بعد از ۷ ثانیه جرقه قطع می گردد. سیستم مشعل باید مجهز به پیلوت بوده تا چنانچه بنا به هر علتی شعله قطع گردید از انتشار گاز جلوگیری شود. سیم بندی پایه عیب یابی مشکل: مشعل راه اندازی نمی شود. راه حل: اتصال برق را بررسی کنید. وضعیت فیوزها را بررسی کنید. ترموستات در حالت OFF است سیم بندی ها را بررسی نمایید. مشکل: کنترلر پس از راه اندازی و طی زمان تخلیه، شیر سوخت را باز می کند اما شعله تشکیل نمی شود راه حل: اتصاالت پین ها و سیم بندی چک شود. لغو ضمانت تعویض ونصب و سرویس باید توسط افراد متخصص و مجاز انجام گردد. شرایطی که باعث لغو ضمانت رله می شود عبارتند از: • عدم وجود کارت ضمانت و برچسب کف • سوختگی، خرابی و تغییر فرم به دلیل قرارگیری در حرارت بیش از حد یا ولتاژ بیشتر از حد استاندارد • وارد کردن ضربات شدید مکانیکی • بازکردن قاب یا دستکاری و تعمیر مدار رله • هر گونه سیم بندی نامناسب یا اشتباه در مشعل که موجب سوختن بخشی از مدار داخلی رله شود.