۱۴۰۲ دی ۲۶, سه‌شنبه

جمع شدن آب پشت سینک ظرفشویی

 جمع شدن آب پشت سینک ظرفشویی

جمع شدن آب پشت سینک ظرفشویی یکی از مشکلات ظاهرا ساده و دردسرهایی است که وقت آدم را تلف کرده و موجب سردرگمی و کلافگی به خصوص برای خانم های خانه دار میشود. از این رو بهتر است برای رفع این مشکل به صورت اساسی رفع شده و از انجام کارهای سمبل کاری و تف کاری دست برداریم.

دلایلی زیادی وجود دارد که اب سینک ظرفشویی تخلیه نمی شود که علت اصلی یک مانع است که موجب اینکار شده است. این مانع میتواند شامل نصب نادرست و لوازم ناقص , حبس شدن هوا و یا وجود انباشت توده های آشغال در مسیر خروج لوله فاضلاب باشد.

هنگامی که به طور مکرر از سینک آشپزخانه استفاده می‌کنید، گیر افتادن مواد غذایی ریز، چربی و مو در فاضلاب اتفاق می‌افتد. برخی از این زباله‌ها بدون انسداد از لوله‌ها عبور می‌کنند، اما برخی دیگر هم ممکن است گیر کنند.

بهتر است بدانید که بزرگترین عامل انسداد لوله‌های فاضلاب آشپزخانه، مربوط به چربی‌هاست. در واقع روغن‌هایی که بعد از آشپزی به سمت فاضلاب هدایت می‌شوند، به همین سادگی از لوله رد نمی‌شود. بلکه به دیواره لوله فاضلاب می‌چسبد و رفته رفته مواد دیگری را به خود می‌چسپاند.

چون مواد غذایی گیر‌افتاده به مرور فاسد می‌شوند و بوی نامطبوعی  به مشام می‌رسد.  با گذشت زمان، تجمع چربی و زباله‌ها باعث باریک‌تر شدن دهانه لوله‌ها و سخت عبور کردن آب می شود. بنابراین زمانی که آب، جایی برای رفتن ندارد به سمت سینک برگردد.

در هر صورت باید به فکر چاره بود. رفع گرفتگی لوله‌های سینک آشپزخانه گاهی بدون نیاز به تخصص رفع می‌شود، اما اغلب، به دانش و تخصص حرفه‌ای نیاز است. چون ممکن است یک اشتباه کوچک کلی خسارت به بار بیاورد.

در بخش‌های بعد ترفند‌هایی برای رفع گرفتگی به شما پیشنهاد می‌شود. همچنین روش‌هایی تخصصی که لوله‌کش‌ها از آن‌ها برای گرفتگی لوله از آن استفاده می‌کنند.

قیمت لوله فاضلاب 110

جمع شدن آب پشت سینک ظرفشویی



3 علت جمع شدن آب پشت سینک ظرفشویی

  1. انباشت رسوبات ناشی از ته نشین شدن موادغذایی و گرفتگی لوله کشی فاضلاب
  2. کثیف شدن سیفون ظرفشویی
  3. حبس شدن هوا در مسیر لوله فاضلاب 
  4. نصب  نادرست سیفون ظرفشویی

به طور خلاصه تمیز کردن مسیر سیفون و لوله فاضلاب, خارج کردن و هواگیری لوله کشی و اصلاح نحوه نصب از روش های رفع جمع شدن آب پشت سینک ظرفشویی به شمار میرود که به صورت جزیی روش های آنرا در ادامه بازگو خواهیم کرد.

عیب یابی و رفع جمع شدن آب پشت سینک آشپزخانه

جهت بازکردن راه آب سینک ظرفشویی ابتدا بایستی بررسی کنیم تا دلیل اصلی این نوع گرفتگی را تشخیص دهیم. برای اینکار بهتر است ابتدا راحت ترین کار یعنی چک کردن مسیر لوله های خروجی سینک را مورد واکاوی قرار میدهیم.

این نکته را هم یادآوری کنیم که بازکردن سینک ظرفشویی با استفاده از مواد شیمیایی و محلول های لوله بازکنی تجاری به ویژه اسیدهای قوی را به هیچ وجه برای رفع گرفتگی انتخاب نکنید, چرا که در کنار مخاطره آمیز بودن برای سلامتی شما, میتواند موجب آسیب زدن به سیفون ظرفشویی و لوازم اطراف سینک شده و این محلول ها بیشتر یک راه حل موقتی و بدون اثر بلند مدت دارند. به طور کلی در رفع گرفتگی لوله فاضلاب, استفاده از روشهای فیزیکی بهتر و کارآمدتر از شیوه های شیمیایی است.

یکی از مهمترین دلایل گرفتگی سینک نحوه نادرست سینک و لوله خرطومی است که به داخل دیوار متصل است. نحوه قرار گرفتگی خرطومی در امتداد طولی لوله فاضلاب است و اگر این دهانه خرطومی به بدنه لوله یا اتصالات عمود باشد, ممکن است پس از مدتی با جمع شدن رسوبات چرب و ته مانده غذا و میوه یا مو به طور کلی موجب انسداد سیفون یا خروج آب از سینک به کندی شود. حتی ممکن است این گرفتگی در همان ابتدای نصب سیفون اتفاق بیفتد و این مورد نیز علت جمع شدن اب در سینک ظرفشویی باشد.

پس از چک کردن مواردی این چنینی بهتر است, مخزن سیفون ظرفشویی باز شده و در محلی غیر از آشپزخانه(مثل حیات یا توالت) کاملا تمیز شود. این کار بایستی حداقل سالی یکبار انجام شود, چرا که جدای از گرفتگی موجب زدودن رسوبات, بو و آلودگی های احتمالی میشود. این رسوب گرفتگی ممکن است در قسمت زیرآب سینک ظرفشویی خصوصا سینک های آشپزخانه دولگنه فانتزی پیش آمده, که در این صورت بایستی این قطعه از سیفون هم بایستی تمیز شود.

در صورت جمع شدن آب در یکی از لگن های سینک ظرفشویی, احتمالا زیراب سینک گرفتگی دارد که بایستی از یک پیچ گوشتی دوسو یا سکه اقدام به بازکردن راه آب سینک؛ شستشوی آن و نصب مجدد زیراب سینک کنید.

روش های رفع گرفتگی سیفون آشپزخانه

۱. از تلمبه لوله بازکن استفاده کنید.

تلمبه هوا را به داخل و خارج از زهکشی می‌مکد، که به از بین بردن مواد گیر‌افتاده در لوله کمک می‌کند. به یاد داشته باشید، پمپ‌های دستی بهترین راه حل در شرایط سخت و اضطراری هستند. اما گرفتگی سینک را به طور کامل حل نمی‌کنند. بنابراین توصیه می‌کنیم در اسرع وقت به سراغ روش‌های اصلی این مشکل بروید. دانستن نحوه استفاده از تلمبه مفید است. می‌توانید تلمبه را از یک فروشگاه سخت‌افزار خریداری کنید و مطمئن شوید که در جای خود مهر و موم شده است. برای چند دقیقه پمپ کنید.

به خاطر داشته باشید که اگر دائماً مجبور به استفاده از پمپ هستید، ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که در مورد تخلیه و گرفتگی سینک ظرفشویی یک فکر اساسی کنید و با یک لوله‌کش تماس بگیرید.

نکته: اگر سینک دوتایی دارید، ابتدا باید دهانه دوم تخلیه را با یک درب یا یک‌پارچه خیس بپوشانید و  بلافاصله فشار اعمال شود.

۲. یک کتری آب داغ را داخل لوله سینک بریزید.

آب جوش می‌تواند به حل کردن و پاک کردن چربی دیواره لوله سینک، کمک کند. قبل از ریختن آب گرم باید اجازه دهید که آب بالا آمده پایین برود. بعد آب داغ را مستقیم به داخل لوله بریزید. ممکن است این روش برای اولین بار جواب ندهد. بنابراین بهتر است صبور باشید و چندین بار این کار را تکرار کنید.


۳. جوش شیرین و سرکه را امتحان کنید.

تمیز کردن با جوش شیرین و تمیز کردن لوله با سرکه می‌تواند برای رفع گرفتگی سینک ظرفشویی واقعا موثر باشد. اگر آب سینک شما تخلیه نمی‌شود، نصف فنجان جوش شیرین را با همان مقدار نمک مخلوط کنید و در قسمت تخلیه آب سینک بریزید. بگذارید چند ساعت بماند سپس با آب جوش بشویید.

روش دیگر، یک فنجان پر از جوش شیرین را در وان بریزید و سپس به همان مقدار سرکه سفید یا سیب را اضافه کنید. فوراً یک کف ایجاد می‌شود.  بنابراین لوله ظرفشویی را که از قبل جدا کرده‌اید را داخل این محلول قرار دهید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و در نهایت با آب جوش بشویید.

۴. یک محصول تمیز کننده فاضلاب بخرید.

اگر هیچ یک از موارد بالا جواب نداد، ممکن است بخواهید یک محصول شیمیایی تخصصی رفع انسداد زهکشی بخرید. برخی از آن‌ها نسبت به سایرین با محیط زیست سازگار هستند، بنابراین برچسب را بررسی کنید و محصولی را انتخاب کنید که ترکیبات شیمیایی آن به محیط‌زیست آسیبی نمی‌رساند.

می‌توانید از پاک‌کننده‌های خاصی که برای گرفتگی سینک ظرفشویی طراحی شده‌اند، استفاده کنید. این پاک کننده‌ها معمولاً از مواد شیمیایی قدرتمندی مانند هیدروکسید سدیم و اسیدهای قوی تشکیل شده‌اند.

۵. لوله U شکل ظرفشویی را بررسی کنید.

زیر سینک به لوله‌کشی نگاه کنید. لوله U شکل گاهی اوقات می‌تواند مواد غذایی یا زباله را در خود نگه دارد. بنابراین یک سطل را زیر آن قرار دهید و این بخش را باز کنید تا ببینید آیا چیزی مانع آن شده است یا خیر. دوباره آن را محکم ببندید. این روش را هر چند وقت یکبار انجام دهید تا مانع گرفتگی‌های شدید شوید.

۶. استفاده از قلاب برای از بین بردن مو و پرز

معمولاً موها و الیافی که به ظروف یا دستمال چسبیده‌اند، در حین شست و شو در داخل سینک، وارد لوله ظرفشویی می‌شوند و چربی و روغن را جذب می‌کنند و باعث مسدود شدن و گرفتگی سینک ظرفشویی خواهند شد. در این صورت می‌توانید به سادگی یک سیم مفتولی یا یک آویز لباس را به شکل یک قلاب بسازید و آن را داخل سینک فرو کنید و با استفاده از آن زباله‌های داخل لوله سینک را خارج کنید. گرفتگی سینک را می‌توان به همین راحتی برطرف کرد.



۱۴۰۲ دی ۱۲, سه‌شنبه

قیمت لوله فاضلاب 110 به چه مواردی بستگی دارد؟

 قیمت لوله فاضلاب 110

قیمت لوله فاضلاب 110 به عنوان پرمصرف ترین لوله فاضلابی اهمیت خاصی در خرید قیمت انواع لوله فاضلاب , چه از نوع پلیکا , چه ازنوع پوش فیت و چه از نوع پلی اتیلن دارد. البته درگذشته از لوله های چدن سایز 110 نیز زیاد استفاده میشد که در حال حاضر تقریبا تا حدودی لوله کشی چدنی منسوخ شده است.
در حال حاضر به طور میانگین سهم  مصرف لوله کشی فاضلاب حدودا 70 درصد به پلیکا, 25 درصد پوشفیت و حدود 5 درصد بازار را پلی اتیلن فاضلابی تشکیل میدهد.
با این تفاسیر بایستی برای تحقیق در مورد قیمت لوله فاضلاب 110 بیشتر راجع به قیمت لوله پلیکا 110 و قیمت لوله پوش فیت 110 به عنوان دو رقیب کنکاش داشته باشیم. اما به طور کلی قیمت لوله پوش فیت در این بین در رده اول ,  قیمت لوله پلیکا 110 فشار قوی گلپایگان در رده دوم , قیمت لوله پلی اتیلن در رده سوم و قیمت لوله پلیکا فاضلابی معمولی در رده چهارم قرار دارد. در ادامه به بررسی قیمت لوله فاضلاب 110 در انواع مختلف خواهیم پرداخت.

وارد کننده اتصالات بنکن

قیمت لوله فاضلاب 110



قیمت لوله فاضلاب 110 پوش فیت

قیمت لوله پوش فیت 110 از متری 177 هزار تومان تا متری 680 هزار تومان قیمت دارند. این قیمت ها بسته به برند و متراژ لوله و نوع لوله پوشفیت قیمت گذاری شده اند. مثلا قیمت لوله پوش فیت سایلنت 1 متری دو سرسوکت پلی ران سایلنت که از گران قیمت ترین قیمت لوله فاضلاب 110 محسوب میشود,حدود 680 هزار تومان قیمت دارد. قیمت لوله پوش فیت یک سرسوکت یک متری 110 نوع B نیوفلکس که ارزان قیمت ترین نوع لوله پوش فیت است, حدود 170 هزار تومان قیمت دارد.
قیمت لوله فاضلاب 110 پوش فیت BD نیوفلکس و سایلنت نیوفلکس که کمی گران تر است, حدود 210 هزار تومان قیمت دارد. البته بسته به مصرف اگر لوله های پوش فیت در متراژ بلندتر مانند 2 یا 3 متری تهیه شوند, قیمت ها تاحدودی متعادل میشود. قیمت پوش فیت پروتکت فاضلاب پوش فیت 110 پلی ران کمی ارزان تر از لوله های سایلنت بوده  در حدود متری 300 هزار تومان است. البته کیفیت لوله های فاضلابی پوش فیت پلی ران بسیار بالاتر از سایر برندهای موجود در بازار است.
به طور کلی قیمت لوله فاضلاب 110 پوش فیت نسبت به قیمت لوله های پلیکا یا پی وی سی بالاتر است, مگر اینکه بخواهید از لوله های بی کیفیت استفاده کنید.

قیمت لوله 110 پلیکا

قیمت لوله 110 پلیکا نیز بسته به برند متفاوت است. البته در اینجا در مورد لوله های فاضلابی صحبت میکنیم و گرنه لوله های ضعیف تر از لوله های فاضلابی پلیکا هستند که قیمت کمتری دارند. لوله های فاضلاب پلیکا از مواد اولیه با کیفیت تری تولید میشوند  به صورت شاخه ای به فروش میرسند. با احتساب قیمت لوله پوش فیت که قیمت 6 متری آنها بین 1 تا 2 میلیون تمام میشود, قیمت لوله پلیکا فاضلابی بین 400 تا 1 میلیون تومان تمام میشود. البته اگر قیمت لوله پلیکا 110 فشار قوی گلپایگان را در نظر بگیرید این رقم به 1/5  میلیون تومن نیز میرسد. معمولا لوله های فشار قوی کمتر در لوله کشی فاضلاب به کار رفته و اصولا برای لوله کشی آبرسانی مصرف میشوند. لوله پلیکا گلپایگان به عنوان شناخته شده ترین برند تولید کننده لوله پلیکا لوله های ارزان قیمت تری نیز دارد که از حدود 600 هزار تومان شروع میشوند اما کیفیت خوبی نداشته و حداقل قیمت لوله گلپایگان مناسب برای فاضلاب کشی در حدود 900 هزار تومان قیمت دارد.
قیمت لوله پلیکا 110 فشار قوی داراکار نسبت به گلپایگان کمی ارزان تر است و تا حدود 10 درصد قیمت کمتری دارد. قیمت لوله فاضلاب 110 سمنان مناسب ترین قیمت را داشته و در نوع غیر استاندارد آن میتوان تا 400 هزار تومان نیز در هر شاخه لوله خرید. اما لوله های غیر استاندارد کیفیت خوبی نداشته و بهتر است برای اطمینان از لوله پلیکا فاضلاب 110 استاندارد سمنان که در برندهای مختلف تولید میشوند, استفاده کنید.
قیمت اتصالات فاضلاب سایز 110 
البته لوله فاضلاب 110 مهمترین بخش از لوله های فاضلاب هستند که در کنار آن بایستی از اتصالات مناسب نیز استفاده کرد. لیست و کارکرد اتصالات لوله پلیکا فاضلابی به شرح زیر هستند.

به غیر از لوله پلیکا که در شاخه های 6 متری و از قطر 20 میلیمتر تا 630 میلیمتر تولید میشود, برخی از اصلی‌ ترین محصولات لوله ‌ها و اتصالات پلیکا عبارت اند از:

– لوله PVC: لوله‌های PVC در انواع مختلفی از جمله قطرها، ضخامت‌ ها و طول‌ ها تولید می‌شوند. این لوله ‌ها برای جابجایی مایعات، آب، فاضلاب و گازها استفاده می‌شوند.

– زانویی (Elbow): اتصالات مفصل برای تغییر جهت لوله به زاویه 90 درجه یا 45 درجه استفاده می‌شوند. مفصل ‌ها می ‌توانند در اندازه ‌ها و قطرهای مختلف موجود باشند.

– سه راهی (Tee): این اتصالات برای انشعاب گیری کاربرد داشته و در دو نوع سه راهی مساوی و سه راهی تبدیل استفاده میشود. در سه راهی تبدیل قسمت میانی یا ناف سه راه سایز کمتری نسبت به سایز اصلی سه راهی دارد.

 رابط (Socket): رابط , بوشن یا کوپلینگ ‌ها برای اتصال دو لوله به صورت مستقیم و بدون تغییر جهت به یکدیگر استفاده می ‌شوند.

– بوش (Bush): بوش‌ ها برای تغییر قطر لوله به شکل متناسب استفاده می ‌شوند. آنها از قطر بزرگتر به قطر کوچکتر (Reducing Bush) یا از قطر کوچکتر به قطر بزرگتر (Expanding Bush) می‌ توانند باشند.

– درپوش (Cap): این اتصالات برای کور کردن انتهای یک لوله بدون اتصال به لوله دیگر استفاده می‌ شوند.

– تبدیل (Reducer):تبدیل در لوله کشی ساختمان کار تغییر سایز لوله کشی را انجام میدهد.

– سیفون یا شترگلویی(Trap): این اتصالات برای جلوگیری از ورودی بوی بد فاضلاب به محیط در کفشورها,سرویس های بهداشتی و لوازم بهداشتی نصب میشوند.

قیمت لوله فاضلاب 110 پلی اتیلن

قیمت لوله پلی اتیلن به صورت وزنی و بر حسب بار آن محاسبه میشود. در حال حاضر هر متر لوله فاضلابی پلی اتیلن 110 تقریبا بین 150 تا 250 هزار تومان قیمت دارد. بهترین برند لوله پلی اتیلن فاضلابی, پلی ران است که اولین تولیدکننده لوله اتصالات پلی اتیلن در ایران هم هست.

در صورتیکه از مقاله قیمت لوله فاضلاب 110 به چه مواردی بستگی دارد, خوشتان آمد برای ما کامنت بگذارید.